4 fontos kérdés a tartós üzleti sikerhez

business-163464_1280.jpg

1908-ban Napoleon Hill egy interjút csinált Andrew Carnegievel, akit a maga korában gyakran emlegettek úgy, mint a világ második leggazdagabb embere John D. Rockefeller után. Carnagie egy kihívást intézett felé. Ennek hatására hosszú évekig azt kutatta Hill, hogy mitől sikeresek a vállalkozók. Ez alapján felállította a siker képletét.
Ezt írja a Gondolkozz és Gazdagodj című könyvében:
"Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy hosszú éveken át rendszeresen és közelről tanulmányozhattam Edison és Ford urakat, s így közvetlen forrásból tudom állítani, hogy nem találtam egyikükben sem egyéb tulajdonságot a kitartáson kívül, aminek akár csak távolról is köze lehetett volna hihetetlen teljesítményüknek a forrásához.
Ha az ember minden előítélet nélkül vizsgálja a sikeres embereket, óhatatlanul arra a következtetésre jut, hogy teljesítményük legfőbb forrása a kitartás, a koncentrált erőkifejtés és a határozott konkrét cél."

Szóval ha te is sikeres akarsz lenni, szükséged van:

- kitartásra
- koncentrált erőkifejtésre
- határozott konkrét célra

De mire is van szükség ahhoz, hogy kitartó legyél?

Erre is ad megoldást Napoleon Hill.
1. Konkrét cél, melyet égő vággyal akarsz. Nem fejből. Nem logikából. Szenvedélyesen! Olyan nagyon, hogy akár meg is halnál érte!
2. Egy terv, amiben pontosan meg van határozva, hogy mit kell tegyél. Ha nem mondjuk meg magunknak előre, hogy milyen lépésekkel jutunk el a célhoz, akkor nem tudunk kitartóak lenni.
3. Az elménk szigorú elzárása a negatív gondolatoktól, amik származhatnak a saját fejünkből vagy másoktól is. Akár a családunktól, barátoktól, ismerősöktől is. Ehhez nagy segítség a negyedik elem.
4. "Baráti szövetség kötése egy vagy több olyan személlyel, aki arra biztat, hogy valósítsd meg és vidd végig a tervedet és a célodat"

Akkor most válaszold meg ezt a 4 kérdést:

1. Van neked olyan konkrét célod, amiért hajlandó vagy keményen megküzdeni?
2. Van egy kidolgozott terved, ami elvezet a célodhoz?
3. El tudod zárni az elmédet a negatív gondolatok elől?
4. Van baráti szövetséged, akik támogatnak, biztatnak?

Ha nem tudsz őszintén mind a 4 kérdésre IGEN választ adni, akkor neked ott a helyed a Megvalósítási Mentor Program nyílt napján június 16-án, mert itt mindegyikhez segítséget kapsz.

Lehetsz bármilyen okos, lehet bármilyen jó a terméked, lehetsz bármilyen jó piaci pozícióban, ha nincs célod, terved, negatív vagy és nincs mögötted támogató csapat, akkor nem tudsz tartósan sikereket elérni.

Ezt tudja neked megadni a Megvalósítási Mentor Program.

Szólj hozzá!

-->

alairaskep3.png

Sánta Csaba

üzleti modell építő, vállalkozásfejlesztő
A Megvalósítási Mentor Program megalkotója

Azért, hogy tartós üzleti sikereket érjenek el, személyre szabott tanácsadással, előadásokkal és tréningekkel segítem a magyar vállalkozókat cégük és saját maguk hatékony fejlesztésében.

Üzleti modell építés

Az üzleti modell TÉRKÉP a sikeres vállalkozás felépítéséhez, fejlesztéséhez! Tanuld meg a profi térkép elkészítésének módját, hogy a lehető leghamarabb eljuss a bőséget rejtő kincsesbányáig.

Hirdetés

INGYENES TUDÁSANYAG

Lájkold a Facebook oldalt!

Kapcsolat:

Mail1.png
+36-30-474-2449

Mail1.png Facebook alt 1.png Twitter NEW1.png Pinterest alt1.png YouTube1.png