Hogyan váltak az alkalmi bevételek folyamatossá Imrénél 1 év alatt?

esettanulmany.png

Ebben a bejegyzésben Imre történetét ismerheted meg. Szó lesz arról, hogy milyen is volt az élete régebben, amikor csak időszakos bevételei voltak a cégének, hogy mit tett azért, hogy ez megváltozzon és ma már milyen eredményei vannak az erőfeszítéseinek köszönhetően.

Imre egy álmodozó vállalkozó volt. Mint mindenki más, szeretett volna jobb vállalkozást. Rengeteget tanult, folyamatosan képezte magát, de sajnos a megvalósításig nem jutott el. Elvileg tudott mindent, de nem, vagy alig vitte át a gyakorlatba a tudását. Szeretett volna rendszeres bevételekre szert tenni, de a cselekvés elmaradt, így likviditási problémákkal küzdött, a számlák fizetése csúszott, amit meg akart venni, arról le kellett mondania. Sajnos akkor még nem volt egy olyan keretrendszere és látásmódja, aminek a segítségével meg tudta volna különböztetni, hogy mit kell és mit nem kell megtennie a céljai érdekében.

Aztán a szerencsének köszönhetően részt vett 2016. novemberében az ÉVTERVEZŐ workshopon, ahol egész nap aktívan dolgozott és a munkafüzetében összeállította a vállalkozása 2017-es tervét. Elmondása szerint ez a rendezvény azért segített neki, mert igaz, amit ott tanult és reális látásmódot kapott. Ennek segítségével végre el tudott indulni a megvalósítás útján.

Hol tart most Imre?

"Annak köszönhetően, hogy elmondtad, hogy nincs olyan, hogy mindent meg tudunk valósítani, szűk keresztmetszet az idő és az energia." - írta Imre. Ez a felismerés adott neki annyi energiát, hogy cselekedjen. Csak a lényeges dolgokkal foglalkozik.

Megszűnt az állandó nyomás rajta, hiszen a tervezett megvalósításnak köszönhetően most már folyamatos bevételei vannak. Nagyon bízik a jövőben, mert a vállalkozása kiszámíthatóan működik és így rendesen tudja fizetni a kötelezettségeit.

clipboard01.jpg

Rendszeresebben írja a blogját. Ennek köszönhetően az ertekesitestamogatas.hu oldala hirdetés nélkül is növekvő olvasottsággal bír és a Google-ben a hideghívás kulcsszóra 1. helyen, az online értékesítési tréning és a haszonérvelés kifejezésekre pedig a 3. helyen található.

clipboard02.jpg

Ezek az eredmények azért születhettek meg, mert készített egy éves stratégiai tervet és megismerte azokat az elveket, amiknek a segítségével cselekedni kezdett. 

Ha te is szeretnél rendszeres bevételre szert tenni, ha te is álmodozás helyett végre cselekedni és megvalósítani akarsz, akkor mindenképp szükséged van egy stratégiai tervre.
Ebben tud neked is segíteni az ÉVTERVEZŐ workshop.

További részletekért kattints ide >>

SZÜNTESD MEG A KÁOSZ, A KISZÁMÍTHATATLANSÁG ÉS AZ ÁLLANDÓ BIZONYTALANSÁG ÉRZÉSÉT!

Készítsd el 1 nap alatt a vállalkozásod jövő évi stratégiai tervét!

> A nap végén egy teljesen kitöltött munkafüzettel fogsz hazamenni, amiben a vállalkozásod pontosan kidolgozott jövő évi stratégiája lesz benne

> Ha végig mész rajta és megvalósítod, akkor képes leszel változtatni az életeden

> Kattints a piros gombra és készítsd el gyorsabban, egyszerűbben és még jobban a vállalkozásod stratégiai tervét

RÉSZT VESZEK AZ ÉVTERVEZŐN!

Szólj hozzá!

-->

alairaskep3.png

Sánta Csaba

üzleti modell építő, vállalkozásfejlesztő
A Megvalósítási Mentor Program megalkotója

Azért, hogy tartós üzleti sikereket érjenek el, személyre szabott tanácsadással, előadásokkal és tréningekkel segítem a magyar vállalkozókat cégük és saját maguk hatékony fejlesztésében.

Üzleti modell építés

Az üzleti modell TÉRKÉP a sikeres vállalkozás felépítéséhez, fejlesztéséhez! Tanuld meg a profi térkép elkészítésének módját, hogy a lehető leghamarabb eljuss a bőséget rejtő kincsesbányáig.

Hirdetés

INGYENES TUDÁSANYAG

Lájkold a Facebook oldalt!

Kapcsolat:

Mail1.png
+36-30-474-2449

Mail1.png Facebook alt 1.png Twitter NEW1.png Pinterest alt1.png YouTube1.png