Mit tegyél, ha a siker nem jön magától?

mit-tegyel-ha-nem-jon-a-siker-magatol.png

12!

Ennyi hónap áll a vállalkozások rendelkezésére minden évben, hogy igazán átütő sikert tudjanak elérni. A siker azonban ritkán jön magától. A sikerhez vezető munkát meg kell tervezni. Azonban sok vállalkozó nem ismeri a tervezés titkát.November 24-én egy egész napon át megmutatom a módszeremet és elkészítheted te is könnyedén az üzleti sikereidhez vezető stratégiai tervet, hogy megszüntesd a káosz, a kiszámíthatatlanság és az állandó bizonytalanság érzését!

Ez nem csak egy workshop. Ez egy fontos ügy számomra, hogy minél több vállalkozó tudatosan és tervezetten építse a vállalkozását a tartós üzleti sikerei érdekében. 

Az ÉVTERVEZŐ workshopon lépésről lépésre végigvezetlek a tervezésen és te pedig menet közben a munkafüzetedben elkészíted a vállalkozásod jövő évi tervét. Az elmúlt 4 évben minden résztvevő úgy ment haza, hogy pontosan látta, a céljai eléréséhez milyen lépések szükségesek és mely irányok vinnék tévútra. 

Ha tervek nélkül vállalkozol, akkor nem csak elesel a maximálisan elérhető PROFITTÓL, de folyamatos FÉLELEM van benned a tudatalattidban, mert nem látod, hogyan éred el a vágyott céljaidat, hogyan fogsz fizetést adni a munkatársaidnak és hogyan fog fejlődni a céged.
Amikor FÁRADTAN hazaérsz, van benned egy fájdalom, hogy nem tudod megadni a családodnak azt, amire vágynak és bár tudod, hogy többel kellene hozzájárulni a családi kasszához, mégsem tudod megtenni.
HALOGATSZ, mert állandó bizonytalanság van benned, hogy vajon jó döntést hoztál-e, ha pedig meghozod a döntést, akkor aggódsz, hogy az nem sodorja-e veszélybe a vállalkozásodat és az anyagi helyzetedet.
SZORONGÁSSAL tölt el, hogy telnek a hetek és a hónapok és az álmaid és a vágyaid alig közeledtek hozzád és újra és újra le kell mondanod róluk.

Ha elkészíted a kiszámíthatóságot és növekedést biztosító tervedet, ami stabil alapot ad ahhoz, hogy növekvő pályára állítsd a vállalkozásodat, akkor megszünteted az állandó belső, gyötrő kétségeidet. Így válhatsz sikeressé.

Az ÉVTERVEZŐ workshop kisvállalkozókra szabott, több év alatt kidolgozott és tesztelt módszerre működik. Ezért alkalmas arra, hogy 1 nap alatt el tudd készíteni a tervedet.
Megmutatom azokat a trükköket és praktikákat, amik segítségével igazán átütő stratégiai tervet tudsz készíteni. Ráadásul olyan vállalkozókat ismerhetsz meg, akiket szintén a jobb eredmények elérése vezérel.

"Nagyon kell, hogy kiszakadj egy napra. Önállóan, otthon vagy az irodában nem tudsz hatékonyan tervezni, mert sok zavaró dolog van, ami elvonja a figyelmedet. Mivel ez más közeg volt, így itt tudtam csak erre koncentrálni."
D. Bikfalvi Moni - Pagony Multimédia Stúdió

A résztvevők akár 5 bónuszt is kaphatnak és a terv összeállítása után a megvalósításban is temérdek segítséget kapnak egész évben. Ha pedig valaki mindezek ellenére mégis úgy érzi, hogy ez a workshop számára nem volt hasznos, a nap végén ezt jelzi nekem és 3 napon belül visszautalom a részvételi díját.

Biztos te is gondolkozol azon, hogy egy vállalkozó élete hogyan változik meg, ha stratégiai tervet alkalmaz a vállalkozása irányításához.
A vállalkozása folyamatosan fejlődik és halad előre, mert pontos terve van erre és ez biztonsággal és higgadtsággal tölti el.
Büszke és örömteli élete van, mert úgy gondoskodik a családjáról, ahogy azokról szeretne.
A szervezettebb vállalkozásának köszönhetően, el tud menni sportolni, szórakozni, utazni vagyis tudja élvezni az életet. Van ideje a családjára, a barátaira pihenésre, önfejlesztésre, szórakozásra.

Tudom, hogy te is egy felelős vállalkozó vagy. De nem te vagy az egyetlen. Mások már döntöttek, hogy részt vesznek a workshopon, ezért már a helyek 50%-a betelt. A következő workshop pedig jövőre lesz. Így a helyedben én nem sokáig gondolkoznék a regisztráción.

Ráadásul szerdáig még jelentős kedvezménnyel tudsz regisztrálni.

Kattints ide és foglald le a helyedet még ma!

SZÜNTESD MEG A KÁOSZ, A KISZÁMÍTHATATLANSÁG ÉS AZ ÁLLANDÓ BIZONYTALANSÁG ÉRZÉSÉT!

Készítsd el 1 nap alatt a vállalkozásod jövő évi stratégiai tervét!

> A nap végén egy teljesen kitöltött munkafüzettel fogsz hazamenni, amiben a vállalkozásod pontosan kidolgozott jövő évi stratégiája lesz benne

> Ha végig mész rajta és megvalósítod, akkor képes leszel változtatni az életeden

> Kattints a piros gombra és készítsd el gyorsabban, egyszerűbben és még jobban a vállalkozásod stratégiai tervét

RÉSZT VESZEK AZ ÉVTERVEZŐN!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://uzletimodellek.blog.hu/api/trackback/id/tr9113111976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

alairaskep3.png

Sánta Csaba

üzleti modell építő, vállalkozásfejlesztő
A Megvalósítási Mentor Program megalkotója

Azért, hogy tartós üzleti sikereket érjenek el, személyre szabott tanácsadással, előadásokkal és tréningekkel segítem a magyar vállalkozókat cégük és saját maguk hatékony fejlesztésében.

Üzleti modell építés

Az üzleti modell TÉRKÉP a sikeres vállalkozás felépítéséhez, fejlesztéséhez! Tanuld meg a profi térkép elkészítésének módját, hogy a lehető leghamarabb eljuss a bőséget rejtő kincsesbányáig.

Hirdetés

INGYENES TUDÁSANYAG

Lájkold a Facebook oldalt!

Kapcsolat:

Mail1.png
+36-30-474-2449

Mail1.png Facebook alt 1.png Twitter NEW1.png Pinterest alt1.png YouTube1.png