Egy kockázatmentes módszer, amivel megtöbbszörözheted a céged vagyonát

evtervezo-kaszino.png

Képtelen vagyok megállni, hogy ezt a bejegyzést elkészítsem, mert annyira szenzációs megoldást találsz benne. Haragudnék magamra, ha ezt nem osztanám meg veled.

Ha már jártál az idei ÉVTERVEZŐ workshop oldalán, akkor láthattad, de valószínű, hogy nem tulajdonítottál neki igazi jelentőséget.

Megmutatom, hogyan tudod gyakorlatilag INGYEN és kockázatmentesen megtöbbszörözni a céged vagyonát a workshop segítségével
De előtte egy kérdés:

Mekkora az az összeg a céged kasszájában, amit egy kis kockázattal szívesen megsokszoroznál?


Ezzel most nem arra akarlak biztatni, hogy meglátogasd a legközelebbi kaszinót, mert az túl veszélyes. Ennél sokkal jobb megoldást tudok, ráadásul kockázatmentesen.

Mert mi a gond a kaszinóval? 
Ott két dolog történhet a céged pénzével:
A) A SZERENCSÉNEK köszönhetően megtöbbszörözöd és örülsz, mert sokkal több pénz van a kasszában. De valljuk be, ennek nagyon kicsi az esélye, hiszen a legtöbb játék úgy van beállítva, hogy a kaszinó nyerjen. 

B) Nagyon gyorsan elveszíted és ezzel veszélybe sodrod a céged működését.

Ráadásul a kaszinóban senki sem ad neked garanciát arra, hogy szerencséd lesz, és ha nem jön össze a játék, akkor visszakapod a cég pénzét.De ami a meglepő, sok vállalkozó úgy gondolja, hogy egy tréningen való részvétel kockázatosabb, mint a kaszinózás. Pedig ha belegondolsz, akkor éppen az ellenkezője igaz. Mire is gondolok?

Már láttad, hogy a kaszinó hogyan működik, most nézzük meg, mi a helyzet az Évtervezővel.Az Évtervező gyakorlatilag egy anti-kaszinó, ahol vagy nyersz, vagy nem változik semmi.

Ugyanis amikor eljössz az Évtervezőre, két dolog történhet:
A) Végig dolgozod a workshopot, elkészíted az éves tervedet és azt mondod, hogy a belépődíj nem egy eljátszott összeg volt, hanem a cég pénzének komoly befektetése és hatékony megtöbbszörözése történt meg.

B) Ott vagy egész nap, megcsinálgatod a feladatokat, de úgy érzed, hogy ez a rendezvény mégsem azt adta, amit te akartál. Előfordulhat. (Bár azt meg kell jegyezzem, hogy az elmúlt 4 évben erre nem volt példa.)

De semmi gond, ez nem egy kaszinó. Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, mint amire számítottál, akkor ezt csak jelezned kell a rendezvény végén személyesen, és 3 napon belül visszautalásra kerül a részvételi díjad összege.

Lehet, hogy még nem voltál egy tréningemen sem és nem tudod, hogy megbízhatsz-e bennem. Ez természetes. Én hiszek a programban és tudom, hogy működik, ezért kár lenne, ha kihagynád. Nem akarom, hogy ezen múljon a sikered, ezért örömmel adom neked ezt a garanciát és biztosítékot.

Tehát igazából, amikor regisztrálsz az ÉVTERVEZŐRE csupán csak egy próbajegyet vásárolsz, amit a program végén vissza tudsz váltani.

Kérsz egy próbajegyet, hogy megtöbbszörözhesd a céged vagyonát kockázatmentesen? Akkor már csak kattintanod kell »

Igazán nem akarlak sürgetni, de azt fontos tudnod, hogy a helyek fele már betelt és ráadásul szerdától a kedvezmények is eltűnnek.

SZÜNTESD MEG A KÁOSZ, A KISZÁMÍTHATATLANSÁG ÉS AZ ÁLLANDÓ BIZONYTALANSÁG ÉRZÉSÉT!

Készítsd el 1 nap alatt a vállalkozásod jövő évi stratégiai tervét!

> A nap végén egy teljesen kitöltött munkafüzettel fogsz hazamenni, amiben a vállalkozásod pontosan kidolgozott jövő évi stratégiája lesz benne

> Ha végig mész rajta és megvalósítod, akkor képes leszel változtatni az életeden

> Kattints a piros gombra és készítsd el gyorsabban, egyszerűbben és még jobban a vállalkozásod stratégiai tervét

RÉSZT VESZEK AZ ÉVTERVEZŐN!

Szólj hozzá!

-->

alairaskep3.png

Sánta Csaba

üzleti modell építő, vállalkozásfejlesztő
A Megvalósítási Mentor Program megalkotója

Azért, hogy tartós üzleti sikereket érjenek el, személyre szabott tanácsadással, előadásokkal és tréningekkel segítem a magyar vállalkozókat cégük és saját maguk hatékony fejlesztésében.

Üzleti modell építés

Az üzleti modell TÉRKÉP a sikeres vállalkozás felépítéséhez, fejlesztéséhez! Tanuld meg a profi térkép elkészítésének módját, hogy a lehető leghamarabb eljuss a bőséget rejtő kincsesbányáig.

Hirdetés

INGYENES TUDÁSANYAG

Lájkold a Facebook oldalt!

Kapcsolat:

Mail1.png
+36-30-474-2449

Mail1.png Facebook alt 1.png Twitter NEW1.png Pinterest alt1.png YouTube1.png