[ESETTANULMÁNY] Mi a Te legjobb érdeklődő- és vevőszerző eszközöd?

Érdekel, hogy melyik az az eszköz, amellyel folyamatosan fogadni tudod az érdeklődőket, és óránként csipog a telefonod az új vásárlóktól érkezett megrendelések miatt?  A saját könyved.

Nem véletlen, hogy ma minden marketingszakértő azt tanítja, hogy a legjobban működő vállalkozásoknak szükségük van a termékeik skálázására. Az értékesítési tölcséreket is a kevésbé értékes termékek promóciójával kezdjük, és onnan haladunk az értékesebbek felé. Első lépésként ezért gyakran kerül szóba, hogy “de akkor mégis mi lehetne a belépő termékem?”

A legjobb válasz erre az, hogy a saját könyved.

Miért?

  • Egyrészt egy könyvért nem félünk kiadni 3-4 ezer forintot, hogyha az egy későbbi döntésünkhöz szükséges információt tartalmaz.
  • Másrészt óriási hitelességet és bizalmat jelent számodra, hogyha saját iparágadban könyvet írsz, hiszen nagyon kevesen csinálják meg. (Lehet, hogy te lehetsz az első!)

De még lehetne sorolni a jobbnál jobb érveket... Azonban ezeket mindig felülírja az, hogy mindez hatalmas munkának tűnik. Azt gondoljuk, hogy egy könyv megírása hosszú hónapokba, akár évekbe is telhet.

Szeretném azonban bemutatni a “Benned is van egy könyv!” c. könyv szerzőjét, Pető Bencét, aki az elmúlt két évben közel 50 vállalkozónak segített személyesen a saját könyvének elkészítésében, valamint marketingezésében, és egy esettanulmányban bemutatja, hogy „Hogyan készítsd el kevesebb, mint 10 óra munkával a legeredményesebb listaépítő és vevőszerző eszközödet, az első saját könyvedet?”

Tapasztalataim szerint, akik megírták az első könyvüket, mind arról számoltak be, hogy sokkal könnyebbé vált számukra az érdeklődők toborzása, és az új vevők szerzése, mivel azután már szakértőként tekintettek rájuk az iparágukban. Biztos vagyok benne, hogyha elkészülsz vele, azt fogod mondani, hogy „sokkal egyszerűbb és szórakoztatóbb volt, mint gondoltam...”

És Te mikor kezded el? 

P.S: Az esettanulmány azt mutatja be, hogyan tudsz alig 10 óra munkával összeállítani egy könyvet, amely aztán érdeklődők és új vevők tucatjait szállítja a vállalkozásodhoz.

Szólj hozzá!

-->

alairaskep3.png

Sánta Csaba

üzleti modell építő, vállalkozásfejlesztő
A Megvalósítási Mentor Program megalkotója

Azért, hogy tartós üzleti sikereket érjenek el, személyre szabott tanácsadással, előadásokkal és tréningekkel segítem a magyar vállalkozókat cégük és saját maguk hatékony fejlesztésében.

Üzleti modell építés

Az üzleti modell TÉRKÉP a sikeres vállalkozás felépítéséhez, fejlesztéséhez! Tanuld meg a profi térkép elkészítésének módját, hogy a lehető leghamarabb eljuss a bőséget rejtő kincsesbányáig.

Hirdetés

INGYENES TUDÁSANYAG

Lájkold a Facebook oldalt!

Kapcsolat:

Mail1.png
+36-30-474-2449

Mail1.png Facebook alt 1.png Twitter NEW1.png Pinterest alt1.png YouTube1.png