Jelentkezési feltételek

1. Szerződés elfogadása

1.1 A jelen szerződés (továbbiakban “szerződés”) a

S-Process Kft.
5700 Gyula
Erdélyi Sándor utca 12/A
Adószám: 13406224-2-19

a továbbiakban “Szervező”,

és a konzultációra jelentkező  (a továbbiakban: “Jelentkező”) között létrejött jogilag kötelező megállapodás az Üzleti Modell Építés által szervezett üzletfejlesztési konzultáció (a továbbiakban “konzultáció”) tárgyában.

1.2 A konzultációra való jelentkezéssel a Jelentkező kijelenti, hogy megértette és elfogadja a jelen szerződésben foglaltakat és magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a feltételeket nem fogadja el, a konzultációra nem jelentkezhet és azon nem vehet részt.

2. Korlátozások

2.1 A konzultáción kiadott anyagokat vagy azok bármilyen részét, beleértve a szerződést is módosítani, sokszorosítani, terjeszteni tilos!

2.2 A konzultáción a Szervező engedélye nélkül tilos bármilyen hang-, kép- vagy videófelvétel készítése.

3. Jelentkező jogai és kötelezettségei

A Jelentkezőnek jogában áll a konzultáción részt venni, kérdezni, jegyzetelni és a kiadott anyagokat saját tanulási, fejlesztési célra felhasználni. A konzultáció anyagait a Jelentkező nem veheti és nem adhatja kölcsön, bérbe vagy haszonbérbe. Jelen szerződés alapján nem jogosult a Jelentkezőt megillető összes jogot másra átruházni.

A Jelentkező személyét lehetőség van a konzultációt megelőző napig emailen vagy postai úton módosítani akár a befizetés megérkezése után is.

5. Szervező jogai és kötelezettségei

A Szervező vállalja, hogy a Jelentkező előzetes téma megjelölése alapján a legalkalmasabb szakemberét delegálja a konzultációhoz.

A befizetett részvételi díjat részvétel lemondás esetén a Szervező abban az esetben téríti vissza, ha a lemondás tényét a konzultáció napja előtt minimum 3 nappal a Jelentkező emailen vagy postai úton jelzi. A konzultáció napja előtti 3 napban lemondott konzultáció esetén a részvételi díj nem jár vissza.

Amennyiben a Jelentkező vagy delegáltja nem jelenik meg a konzultáción (abban az időben, amiben a befizetés után a Szervező és a Jelentkező megállapodtak és melyet a Szervező emailen visszaigazolt) a részvételi díj nem jár vissza.

A Szervező megtagadhatja a részvételt attól a Jelentkezőtől, akinek a részvételi díja a tanfolyamot megelőző 3. napon még nem érkezett meg a Szervező bankszámlájára.

A Szervezőnek jogában áll a konzultációt törölni, amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimális létszámot vagy ha a Szervező tanácsadója a konzultáció megtartásában akadályoztatásra kerül (pl. betegség) vagy egyéb vis major esemény bekövetkezése esetén. A Szervező vállalja, hogy ilyen esetben a jelentkezőket a lehető leghamarabb értesíti a konzultáció elmaradásáról és a konzultációra jelentkezők részvételi díját maradéktalanul visszautalja az értesítés napjától számított 8 napon belül.

Tovább a jelentkezési lapra!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzletimodellek.blog.hu/api/trackback/id/tr15547337

Hirdetés

Sánta Csaba profil kép

Sánta Csaba

vállalkozásfejlesztő tanácsadó, tréner
a Segítség, vállalkozó lettem! könyv szerzője

Azért dolgozom, hogy a Vállalkozók olyan könnyen tudják MEGVALÓSÍTANI az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

Könyv: Segítség, vállalkozó lettem!

003mockup-tiny.png

Olvasd el az első könyvemet, ami a vállalkozói életmódhoz ad egy szuper keretrendszert.

Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan

  teremts egyensúlyt a vállalkozói életmód 3 aspektusa között

  működtesd a vállalkozás 7 alapterületét

  turbózd fel a teljesítményedet 15 emberi terület tudatos alkalmazásával

Érdekel ez a könyv

Letölthető tudásanyag

ÜME 1X1 INGYENES TUDÁSANYAG

Alapvető lépések egy üzleti modell kialakításához!

Az első magyar nyelvű ingyenes tudásanyag üzleti modell építés témakörében.

LETÖLTÉS

12 amatőr üzleti tervezési hiba

Tudod mi az a 12 AMATŐR HIBA, amit a vállalkozók elkövetnek a stratégiai tervkészítés során?

Ismerd meg a gyakori hibákat, hogy gyorsan és könnyedén tudj hatékony stratégiai terveket összeállítani.

LETÖLTÉS

Lájkold a Facebook oldalt!

Kapcsolat:

Mail1.png
+36-30-474-2449

Mail1.png Facebook alt 1.png Twitter NEW1.png Pinterest alt1.png YouTube1.png