Hogyan váltak az alkalmi bevételek folyamatossá Imrénél 1 év alatt?

esettanulmany.png

Ebben a bejegyzésben Imre történetét ismerheted meg. Szó lesz arról, hogy milyen is volt az élete régebben, amikor csak időszakos bevételei voltak a cégének, hogy mit tett azért, hogy ez megváltozzon és ma már milyen eredményei vannak az erőfeszítéseinek köszönhetően.

Imre egy álmodozó vállalkozó volt. Mint mindenki más, szeretett volna jobb vállalkozást. Rengeteget tanult, folyamatosan képezte magát, de sajnos a megvalósításig nem jutott el. Elvileg tudott mindent, de nem, vagy alig vitte át a gyakorlatba a tudását. Szeretett volna rendszeres bevételekre szert tenni, de a cselekvés elmaradt, így likviditási problémákkal küzdött, a számlák fizetése csúszott, amit meg akart venni, arról le kellett mondania. Sajnos akkor még nem volt egy olyan keretrendszere és látásmódja, aminek a segítségével meg tudta volna különböztetni, hogy mit kell és mit nem kell megtennie a céljai érdekében.

Aztán a szerencsének köszönhetően részt vett 2016. novemberében az ÉVTERVEZŐ workshopon, ahol egész nap aktívan dolgozott és a munkafüzetében összeállította a vállalkozása 2017-es tervét. Elmondása szerint ez a rendezvény azért segített neki, mert igaz, amit ott tanult és reális látásmódot kapott. Ennek segítségével végre el tudott indulni a megvalósítás útján.

Hol tart most Imre?

"Annak köszönhetően, hogy elmondtad, hogy nincs olyan, hogy mindent meg tudunk valósítani, szűk keresztmetszet az idő és az energia." - írta Imre. Ez a felismerés adott neki annyi energiát, hogy cselekedjen. Csak a lényeges dolgokkal foglalkozik.

Megszűnt az állandó nyomás rajta, hiszen a tervezett megvalósításnak köszönhetően most már folyamatos bevételei vannak. Nagyon bízik a jövőben, mert a vállalkozása kiszámíthatóan működik és így rendesen tudja fizetni a kötelezettségeit.

clipboard01.jpg

Rendszeresebben írja a blogját. Ennek köszönhetően az ertekesitestamogatas.hu oldala hirdetés nélkül is növekvő olvasottsággal bír és a Google-ben a hideghívás kulcsszóra 1. helyen, az online értékesítési tréning és a haszonérvelés kifejezésekre pedig a 3. helyen található.

clipboard02.jpg

Ezek az eredmények azért születhettek meg, mert készített egy éves stratégiai tervet és megismerte azokat az elveket, amiknek a segítségével cselekedni kezdett. 

Ha te is szeretnél rendszeres bevételre szert tenni, ha te is álmodozás helyett végre cselekedni és megvalósítani akarsz, akkor mindenképp szükséged van egy stratégiai tervre.
Ebben tud neked is segíteni az ÉVTERVEZŐ workshop.

További részletekért kattints ide >>

SZÜNTESD MEG A KÁOSZ, A KISZÁMÍTHATATLANSÁG ÉS AZ ÁLLANDÓ BIZONYTALANSÁG ÉRZÉSÉT!

Készítsd el 1 nap alatt a vállalkozásod jövő évi stratégiai tervét!

> A nap végén egy teljesen kitöltött munkafüzettel fogsz hazamenni, amiben a vállalkozásod pontosan kidolgozott jövő évi stratégiája lesz benne

> Ha végig mész rajta és megvalósítod, akkor képes leszel változtatni az életeden

> Kattints a piros gombra és készítsd el gyorsabban, egyszerűbben és még jobban a vállalkozásod stratégiai tervét

RÉSZT VESZEK AZ ÉVTERVEZŐN!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzletimodellek.blog.hu/api/trackback/id/tr7912999112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Sánta Csaba profil kép

Sánta Csaba

vállalkozásfejlesztő tanácsadó, tréner
a Segítség, vállalkozó lettem! könyv szerzője

Azért dolgozom, hogy a Vállalkozók olyan könnyen tudják MEGVALÓSÍTANI az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

Könyv: Segítség, vállalkozó lettem!

003mockup-tiny.png

Olvasd el az első könyvemet, ami a vállalkozói életmódhoz ad egy szuper keretrendszert.

Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan

  teremts egyensúlyt a vállalkozói életmód 3 aspektusa között

  működtesd a vállalkozás 7 alapterületét

  turbózd fel a teljesítményedet 15 emberi terület tudatos alkalmazásával

Érdekel ez a könyv

Letölthető tudásanyag

ÜME 1X1 INGYENES TUDÁSANYAG

Alapvető lépések egy üzleti modell kialakításához!

Az első magyar nyelvű ingyenes tudásanyag üzleti modell építés témakörében.

LETÖLTÉS

12 amatőr üzleti tervezési hiba

Tudod mi az a 12 AMATŐR HIBA, amit a vállalkozók elkövetnek a stratégiai tervkészítés során?

Ismerd meg a gyakori hibákat, hogy gyorsan és könnyedén tudj hatékony stratégiai terveket összeállítani.

LETÖLTÉS

Lájkold a Facebook oldalt!

Kapcsolat:

Mail1.png
+36-30-474-2449

Mail1.png Facebook alt 1.png Twitter NEW1.png Pinterest alt1.png YouTube1.png

süti beállítások módosítása