Mit tegyél, ha a siker nem jön magától?

mit-tegyel-ha-nem-jon-a-siker-magatol.png

12!

Ennyi hónap áll a vállalkozások rendelkezésére minden évben, hogy igazán átütő sikert tudjanak elérni. A siker azonban ritkán jön magától. A sikerhez vezető munkát meg kell tervezni. Azonban sok vállalkozó nem ismeri a tervezés titkát.



November 24-én egy egész napon át megmutatom a módszeremet és elkészítheted te is könnyedén az üzleti sikereidhez vezető stratégiai tervet, hogy megszüntesd a káosz, a kiszámíthatatlanság és az állandó bizonytalanság érzését!

Ez nem csak egy workshop. Ez egy fontos ügy számomra, hogy minél több vállalkozó tudatosan és tervezetten építse a vállalkozását a tartós üzleti sikerei érdekében. 

Az ÉVTERVEZŐ workshopon lépésről lépésre végigvezetlek a tervezésen és te pedig menet közben a munkafüzetedben elkészíted a vállalkozásod jövő évi tervét. Az elmúlt 4 évben minden résztvevő úgy ment haza, hogy pontosan látta, a céljai eléréséhez milyen lépések szükségesek és mely irányok vinnék tévútra. 

Ha tervek nélkül vállalkozol, akkor nem csak elesel a maximálisan elérhető PROFITTÓL, de folyamatos FÉLELEM van benned a tudatalattidban, mert nem látod, hogyan éred el a vágyott céljaidat, hogyan fogsz fizetést adni a munkatársaidnak és hogyan fog fejlődni a céged.
Amikor FÁRADTAN hazaérsz, van benned egy fájdalom, hogy nem tudod megadni a családodnak azt, amire vágynak és bár tudod, hogy többel kellene hozzájárulni a családi kasszához, mégsem tudod megtenni.
HALOGATSZ, mert állandó bizonytalanság van benned, hogy vajon jó döntést hoztál-e, ha pedig meghozod a döntést, akkor aggódsz, hogy az nem sodorja-e veszélybe a vállalkozásodat és az anyagi helyzetedet.
SZORONGÁSSAL tölt el, hogy telnek a hetek és a hónapok és az álmaid és a vágyaid alig közeledtek hozzád és újra és újra le kell mondanod róluk.

Ha elkészíted a kiszámíthatóságot és növekedést biztosító tervedet, ami stabil alapot ad ahhoz, hogy növekvő pályára állítsd a vállalkozásodat, akkor megszünteted az állandó belső, gyötrő kétségeidet. Így válhatsz sikeressé.

Az ÉVTERVEZŐ workshop kisvállalkozókra szabott, több év alatt kidolgozott és tesztelt módszerre működik. Ezért alkalmas arra, hogy 1 nap alatt el tudd készíteni a tervedet.
Megmutatom azokat a trükköket és praktikákat, amik segítségével igazán átütő stratégiai tervet tudsz készíteni. Ráadásul olyan vállalkozókat ismerhetsz meg, akiket szintén a jobb eredmények elérése vezérel.

"Nagyon kell, hogy kiszakadj egy napra. Önállóan, otthon vagy az irodában nem tudsz hatékonyan tervezni, mert sok zavaró dolog van, ami elvonja a figyelmedet. Mivel ez más közeg volt, így itt tudtam csak erre koncentrálni."
D. Bikfalvi Moni - Pagony Multimédia Stúdió

A résztvevők akár 5 bónuszt is kaphatnak és a terv összeállítása után a megvalósításban is temérdek segítséget kapnak egész évben. Ha pedig valaki mindezek ellenére mégis úgy érzi, hogy ez a workshop számára nem volt hasznos, a nap végén ezt jelzi nekem és 3 napon belül visszautalom a részvételi díját.

Biztos te is gondolkozol azon, hogy egy vállalkozó élete hogyan változik meg, ha stratégiai tervet alkalmaz a vállalkozása irányításához.
A vállalkozása folyamatosan fejlődik és halad előre, mert pontos terve van erre és ez biztonsággal és higgadtsággal tölti el.
Büszke és örömteli élete van, mert úgy gondoskodik a családjáról, ahogy azokról szeretne.
A szervezettebb vállalkozásának köszönhetően, el tud menni sportolni, szórakozni, utazni vagyis tudja élvezni az életet. Van ideje a családjára, a barátaira pihenésre, önfejlesztésre, szórakozásra.

Tudom, hogy te is egy felelős vállalkozó vagy. De nem te vagy az egyetlen. Mások már döntöttek, hogy részt vesznek a workshopon, ezért már a helyek 50%-a betelt. A következő workshop pedig jövőre lesz. Így a helyedben én nem sokáig gondolkoznék a regisztráción.

Ráadásul szerdáig még jelentős kedvezménnyel tudsz regisztrálni.

Kattints ide és foglald le a helyedet még ma!

SZÜNTESD MEG A KÁOSZ, A KISZÁMÍTHATATLANSÁG ÉS AZ ÁLLANDÓ BIZONYTALANSÁG ÉRZÉSÉT!

Készítsd el 1 nap alatt a vállalkozásod jövő évi stratégiai tervét!

> A nap végén egy teljesen kitöltött munkafüzettel fogsz hazamenni, amiben a vállalkozásod pontosan kidolgozott jövő évi stratégiája lesz benne

> Ha végig mész rajta és megvalósítod, akkor képes leszel változtatni az életeden

> Kattints a piros gombra és készítsd el gyorsabban, egyszerűbben és még jobban a vállalkozásod stratégiai tervét

RÉSZT VESZEK AZ ÉVTERVEZŐN!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzletimodellek.blog.hu/api/trackback/id/tr10013111976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Sánta Csaba profil kép

Sánta Csaba

vállalkozásfejlesztő tanácsadó, tréner
a Segítség, vállalkozó lettem! könyv szerzője

Azért dolgozom, hogy a Vállalkozók olyan könnyen tudják MEGVALÓSÍTANI az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

Könyv: Segítség, vállalkozó lettem!

003mockup-tiny.png

Olvasd el az első könyvemet, ami a vállalkozói életmódhoz ad egy szuper keretrendszert.

Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan

  teremts egyensúlyt a vállalkozói életmód 3 aspektusa között

  működtesd a vállalkozás 7 alapterületét

  turbózd fel a teljesítményedet 15 emberi terület tudatos alkalmazásával

Érdekel ez a könyv

Letölthető tudásanyag

ÜME 1X1 INGYENES TUDÁSANYAG

Alapvető lépések egy üzleti modell kialakításához!

Az első magyar nyelvű ingyenes tudásanyag üzleti modell építés témakörében.

LETÖLTÉS

12 amatőr üzleti tervezési hiba

Tudod mi az a 12 AMATŐR HIBA, amit a vállalkozók elkövetnek a stratégiai tervkészítés során?

Ismerd meg a gyakori hibákat, hogy gyorsan és könnyedén tudj hatékony stratégiai terveket összeállítani.

LETÖLTÉS

Lájkold a Facebook oldalt!

Kapcsolat:

Mail1.png
+36-30-474-2449

Mail1.png Facebook alt 1.png Twitter NEW1.png Pinterest alt1.png YouTube1.png

süti beállítások módosítása