Gyakran ismételt kérdések a Beindító tréninggel kapcsolatban?

0506-gyik.png
 
Számos kérdés érkezett az elmúlt napokban a BEINDÍTÓ tréninggel kapcsolatosan. Ugye te is tudod, hogy egy ügyfél kérdése több ügyfélben is megfogalmazódik, csak nem kérdezi meg. Szóval biztos vagyok benne, hogy benned is vannak kérdések. Ha most nem kapsz rájuk választ, akkor biztatlak, hogy írd meg őket, így teljeskörűen tudlak tájékoztatni. Előre is köszönöm.
 
Nézzük a legfontosabbakat:

1. Én még csak most kezdek vállalkozni. Én is elmehetek?

Igen, sőt! Nagy örömmel várom azokat, akik még soha nem vállalkoztak és már az elején bele szeretnének látni a vállalkozói életmódba. Biztos vagyok benne, hogy olyan tudáshoz jutnak, amit csak évek alatt ismernének fel, de lehet, hogy addigra már sok százezer forint tanulópénzt kellene fizetniük.


2. Mikor lesz a következő Beindító tréning?

A következő Beindító tréning 1 év múlva lesz. Tehát ha nem akarsz egy újabb évet várni arra, hogy ezt a tréningen elhangzó tudást megszerezd, akkor szervezd úgy az életedet, hogy május 23-án ráérjél egész nap.


3. Ha Turbó jegyet váltok, akkor a vendégem normál vagy turbó jegyet kap?

Ha turbó jegyet vásárolsz, akkor a veled érkező vendég normál jegyet kap, vagyis ő is megkapja a 28+7 árazási stratégia e-book-ot a tréning jegyzetét és prezentációját is. Az 1 órás személyes konzultáció, csak a Turbó jegyet váltóknak jár.


4. Mit tudok kezdeni a tréningen elhangzó információkkal?

A kapott információt egyrészt be tudod építeni a vállalkozásod működtetésébe. Tervezettebb, stratégiailag átgondoltabb és tudatosabban felépített vállalkozásod lesz.

Valamint te magad, mint vállalkozó ember, jobb állapotba tudod magadat hozni, hogy még nagyobb teljesítményre legyél képesebb. Ez nem azt jelenti, hogy többet tudsz dolgozni, hiszen nem ez a cél. Ez azt jelenti, hogy képes leszel olyan fizikai, mentális és érzelmi állapotban tartani magadat, aminek a segítségével kreatívabb, hatékonyabb és sikeresebb megoldásokat tudsz találni a vállalkozásod továbbfejlesztésére, de közben nem fogsz kimerülni sem.


5. Hogy fogom magamat érezni a tréning után?

Garantálom, hogy ez a tréning valóban beindít. Zsongani fog a fejed a kapott tudás miatt. Remek, új kapcsolatokra fogsz szert tenni. Azt fogod érezni, hogy teli vagy új ötletekkel, amik hatalmas lendületbe hoznak.
Teljes motiváltság lesz benned és magabiztosabb leszel. Vissza fogod kapni azt az érzést, hogy teljes mértékben te tudod megszabni, hogy milyen eredményeid legyenek és ezeket te el is tudod érni. Vagyis visszakapod az életed és a vállalkozásod feletti irányítást.


Most, hogy már a legfontosabb kérdésekre megkaptad a választ, semmi nem tarthat vissza attól, hogy regisztrálj a Beindító tréningre.

Fontos, hogy csak május 15-ig tudsz jelentkezni.

 

A helyek szépen telnek, így szerintem ne hezitálj tovább! Indítsd be te is a rakétákat! Jelentkezz most a Beindító tréningre! Különben lehet, hogy már holnap késő lesz.

 

BEINDÍTÓ TRÉNING KISVÁLLALKOZÓKNAK

Egy tréning, ami segít pénzt kovácsolni a szuper szakmai tudásodból!

További a jelentkezéshez »

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzletimodellek.blog.hu/api/trackback/id/tr4413895906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Sánta Csaba profil kép

Sánta Csaba

vállalkozásfejlesztő tanácsadó, tréner
a Segítség, vállalkozó lettem! könyv szerzője

Azért dolgozom, hogy a Vállalkozók olyan könnyen tudják MEGVALÓSÍTANI az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

Könyv: Segítség, vállalkozó lettem!

003mockup-tiny.png

Olvasd el az első könyvemet, ami a vállalkozói életmódhoz ad egy szuper keretrendszert.

Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan

  teremts egyensúlyt a vállalkozói életmód 3 aspektusa között

  működtesd a vállalkozás 7 alapterületét

  turbózd fel a teljesítményedet 15 emberi terület tudatos alkalmazásával

Érdekel ez a könyv

Letölthető tudásanyag

ÜME 1X1 INGYENES TUDÁSANYAG

Alapvető lépések egy üzleti modell kialakításához!

Az első magyar nyelvű ingyenes tudásanyag üzleti modell építés témakörében.

LETÖLTÉS

12 amatőr üzleti tervezési hiba

Tudod mi az a 12 AMATŐR HIBA, amit a vállalkozók elkövetnek a stratégiai tervkészítés során?

Ismerd meg a gyakori hibákat, hogy gyorsan és könnyedén tudj hatékony stratégiai terveket összeállítani.

LETÖLTÉS

Lájkold a Facebook oldalt!

Kapcsolat:

Mail1.png
+36-30-474-2449

Mail1.png Facebook alt 1.png Twitter NEW1.png Pinterest alt1.png YouTube1.png

süti beállítások módosítása