BŰNÖS TÉVESZME - 5. rész: Az ajándék segítségek

_5-vevomuvelo-1_play.png

3 olyan lehetőséget mutatok meg neked, amik BŰNÖS TÉVESZME legyőzésében tudnak segíteni és ráadásul ajándékba is megkaphatod őket.

Ahhoz, hogy az üzleti siker útjára tudj lépni, fontos, hogy a vállalkozói életmód mindhárom aspektusával megfelelően foglalkozz.

Ennek első lépése, hogy leszámolj magadban a BŰNÖS TÉVESZMÉVEL, vagyis, hogy ne úgy akarj győzni, hogy szakmailag te vagy a legjobb. Ehhez fejlesztened kell a 2. és 3. aspektust.

Ha elfogadod azt, hogy nem csak szakmailag kell kiválónak lenned, hanem az üzleti gondolkodás is kell hozzá és saját magadra is figyelned kell, akkor ezek az lehetőségek nagyon fognak tetszeni neked.

AZ ÁRAZÁS

A vállalkozók egyik legnagyobb kihívása, ahol a legtöbb elakadás történik és ahol a legtöbb pénzt veszítik az ÁRAZÁS.

Ha nem megfelelőek az ÁRAID, akkor ügyfelet és pénzt is buksz. Nehéz támpontot találni, hogy vajon milyen árakat határozzunk meg és mi alapján. Ezért sokan a legkönnyebb megoldást választják. Megnézik a konkurenciát és ahhoz viszonyítva határozzák meg a saját áraikat is. Semmi stratégia, semmi számolás csak a konkurenciából indulnak ki.

Ez nagyon nagyon veszélyes, sőt végzetes lehet. Éppen ezért összegyűjtöttem 28+7 árazási stratégiát, amivel képbe kerülhetsz és könnyebben tudod megszabni a saját áraidat.

Ezek az alap és haladó módszerek ebook formában érhetőek el. Az ára 2.990 Ft, de most megkaphatod ajándékba is. Hogy hogyan? Az videó végén kiderül.

Tehát ha tudod, hogy fontos odafigyelned az üzleti gondolkodásodra, akkor annak alapja az, hogy tisztában legyél az árak meghatározásával és máris sokkal könnyebben tudod legyőzni a BŰNÖS TÉVESZMÉT.

A PREZENTÁCIÓ

Az előző részekben már beszéltem arról, hogy milyen elkötelezett vagyok abban, hogy a tudásommal, tapasztalatommal és a képességeimmel segítsem a magyar vállalkozókat. Éppen ezért alakítottam egy 1 napos tréninget, ahol könnyen te is olyan tudásra tudsz szert tenni, amit én 10 év tapasztalat alapján gyűjtöttem össze. Ennek a tréningnek a teljes prezentációja is a tiéd lehet, aminek a segítségével könnyebben tudod rajta tartani magadat a helyes úton.

A teljes prezentáció értéke 1.990 Ft de te most ezt is ajándékba megkaphatod.

A TÁRS

Ha igazán turbó fokozatra kapcsolsz akkor kell melléd egy társ, akivel azonos hullámhosszon vagytok és egymást tudjátok erősíteni. Nincs annál csodálatosabb, mint amikor van olyan ember a környezetedben, akivel egymásra néztek és mindketten tudjátok miről beszéltek.

Van, aki megért téged, a te nyelveden beszél, ráadásul emlékeztetni tud téged arra a tudásra, ami már benned van, hogy felül tudj kerekedni a BŰNÖS TÉVESZMÉN.

Együtt tudtok sikert sikerre halmozni, ráadásul a tréningen sem egyedül kell részt vegyél.

Mit szólnál hozzá, ha ez a társ ugyanúgy elsajátíthatná a BŰNÖS TÉVESZME legyőzését szolgáló tudást 3.990 Ft helyett teljesen ingyen.

Szóval mindhárom fenti lehetőséget te is megkaphatod ajándékba, ha részt veszel a Beindító tréningen 2018. május 23-án.

A MEGLEPETÉS BÓNUSZ

Sőt ha turbó jegyet váltasz, akkor még egy meglepetésem is lesz számotokra, egy különleges bónusz 30.000 Ft értékben, de ez csak ott a rendezvényen derül ki.

Azt fontos még tudni, hogy a rendezvényen maximum 100 fő vehet részt és a Turbó jegyből csak 15 darab kerül eladásra.

Jelentkezni május 15-ig lehet.

Szóval, ha szeretnéd ajándékba megkapni a 28+7 fantasztikus árazási stratégiákat tartalmazó e-book-ot, a Beindító tréning jegyzetét, akkor jelentkezz és válaszd az alap jegyet, ha szeretnél másodmagaddal jönni a tréningre és még egy meglepetés bónuszt is szeretnél kapni, akkor regisztrálj most a BEINDÍTÓ TRÉNINGRE.

BŰNÖS TÉVESZME 1. rész 

BŰNÖS TÉVESZME 2. rész 

BŰNÖS TÉVESZME 3. rész 

BŰNÖS TÉVESZME 4. rész 

BEINDÍTÓ TRÉNING 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzletimodellek.blog.hu/api/trackback/id/tr6113869416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Sánta Csaba profil kép

Sánta Csaba

vállalkozásfejlesztő tanácsadó, tréner
a Segítség, vállalkozó lettem! könyv szerzője

Azért dolgozom, hogy a Vállalkozók olyan könnyen tudják MEGVALÓSÍTANI az üzleti céljaikat, mint amilyen könnyen megálmodták azokat.

Könyv: Segítség, vállalkozó lettem!

003mockup-tiny.png

Olvasd el az első könyvemet, ami a vállalkozói életmódhoz ad egy szuper keretrendszert.

Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan

  teremts egyensúlyt a vállalkozói életmód 3 aspektusa között

  működtesd a vállalkozás 7 alapterületét

  turbózd fel a teljesítményedet 15 emberi terület tudatos alkalmazásával

Érdekel ez a könyv

Letölthető tudásanyag

ÜME 1X1 INGYENES TUDÁSANYAG

Alapvető lépések egy üzleti modell kialakításához!

Az első magyar nyelvű ingyenes tudásanyag üzleti modell építés témakörében.

LETÖLTÉS

12 amatőr üzleti tervezési hiba

Tudod mi az a 12 AMATŐR HIBA, amit a vállalkozók elkövetnek a stratégiai tervkészítés során?

Ismerd meg a gyakori hibákat, hogy gyorsan és könnyedén tudj hatékony stratégiai terveket összeállítani.

LETÖLTÉS

Lájkold a Facebook oldalt!

Kapcsolat:

Mail1.png
+36-30-474-2449

Mail1.png Facebook alt 1.png Twitter NEW1.png Pinterest alt1.png YouTube1.png

süti beállítások módosítása